top of page
logo final entrega-06.png

Classes particulares

Les classes particulars presencials són sempre individuals, atès l'espai disponible del despatx habilitat per fer-hi classes particulars, a Barcelona, molt a prop de plaça Lesseps.

Les classes particulars poden ser presencials o bé, al mateix preu, en línia. El preu és de 25 €/h per persona i entre setmana. En caps de setmana i/o festius el preu és de 30 €/h. S'emet factura després de cada classe. 

 

Si voleu classes particulars grupals només poden ser en format en línia (a través de Meet i informant-nos d'un correu electrònic per enviar-vos la invitació de la classe). El preu és de 15 €/ h per persona, entre setmana. En caps de setmana o festius el preu és de 25 €.   

 

Si us interessa contacteu amb la Sara: 636 118 266 (WhatsApp i/o trucades) per concretar dia i hora de les classes. El pagament cal fer-lo per avançat, a través de Bizum o transferència bancària. Les cancel·lacions només s’admeten amb 48 h d’antelació (2 dies). 

 

Pagament:

 

1. Per transferència bancària: Compte BBVA de l'empresa Cursos de català, SL 

 

ES56 0182 3494 2102 0160 8278

 

2. Per Bizum al número: 636 118 266 (tenim WhatsApp)          

Reserva ara

Classes especialitzades de fonètica (especialitat de Batxillerat), gramàtica catalana, sintaxi catalana, literatura catalana... per a tots els nivells i per a totes les edats.

També fem classes particulars per a universitaris de diferents Graus (Magisteri, Llengua i Literatura catalanes...) que necessiten un reforç de la matèria de llengua catalana.

bottom of page